logo Impreuna pentru educatia ta
vezi coşulblogcomandă romanaenglish
 căutare avansată
librarie virtuala Acasă Cărţi noi În curs de apariţie Joburi Autori Despre livrare Contact Hartă site

livrare-gratuita99lei.jpg

Categorii

Ultimele ştiri

Planificari pentru gradinita 

...citeşte mai mult

Planificarile si proiectarile unitatilor de invatare pentru clasele pregatitoare, I, II, III, IV, V, VI, VII si VIII

...citeşte mai mult
Editura Aramis organizeaza selectie de oferte educationale pentru invatamant primar, gimnazial si liceal. Autorii din intreaga tara pot trimite propunerile de publicatii prin posta sau pe mail, folosind coordonatele de mai jos. Propunerile vor fi insotite de o scurta descriere a lucrarii (adresabilitate, continut, originalitate), un sumar al intregii lucrari si cateva pagini din aceasta, spre analiza.
...citeşte mai mult
Targul International Gaudeamus – carte de invatatura, se desfasoara in 2012 in intervalul 21-25 noiembrie in Pavilionul Central Romexpo – Bucuresti. Pentru momentul de varf al anului editorial si cultural in Romania, editura Aramis a pregatit cititorilor sai (mari si mici, parinti, bunici, dascali, copii) o oferta de carte pe masura importantei si amplitudinii acestui eveniment: extrem de generoasa (peste 300 de titluri consacrate si peste 40 de titluri noi), cu o varietate tematica impresionanta (carte pentru copiii de toate varstele si pentru adolescenti, carte pentru parintii implicati in cresterea si educarea copiilor lor, carte pentru cadrele didactice daruite activitatii la catedra) si accesibila tuturor (reducerile variind intre 25 si 70%). Titlurile editurii pot fi consultate si achizitionate la standul 52, strada Liviu Rebreanu. Programul de vizitare este de miercuri pana duminica inclusiv, in intervalul orar 10 – 20.
...citeşte mai mult
Duminica, 28 octombrie, ora 11,00, Lumea lui MOMO te invita sa asculti Aventurile pisicii Coada-Coada in interpretarea lui Razvan Ropotan si a Loredanei Mitrut. Imediat va urma un Atelier de origami in familie, unde invitatul special, domnul Mihai Ciobanu - autorul Aventurilor pisicii Coada-Coada - va da autografe.
...citeşte mai mult
Editura Aramis va invita vineri, 21 septembrie, ora 13,30, in sala de festivitati a Scolii gimnaziale nr. 64 Ferdinand I, la dublul eveniment: dezbatere pe tema de actualitate "Violenta in scoala" si lansarea volumului PSIHOPEDAGOGIA COMPORTAMENTULUI DEVIANT, semnata de domnul conferentiar universitar doctor Valentin Cosmin Blândul, urmata de o sesiune de autografe.
Articol scris de Alina Pertea - 14.09.2012
...citeşte mai mult

Marti, 12 iunie 2012, ora 12,00, la Scoala cu clasele I-VIII Nr. 64 "Ferdinand I",

Editura Aramis va invita la o dubla lansare de carte:

"Albinuta din dulceata", autor Adela Dobran, si "Altfel de legende pe intelesul celor mici", autor Mariana Tapus.

Copiii care vor cumpara carti de la stand vor primi autograf din partea autoarelor.

Public tinta - elevi de clasele I-IV, parinti, bunici, cadre didactice.

Surpriza: concurs de lectura la prima vedere - castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor primi un premiu in carti si o diploma din partea editurii Aramis.

...citeşte mai mult
Editura Minerva va invita sambata 2 iunie, a.c., la orele 13,00, la standul sau deschis in Pavilionul C2, ROMEXPO, in cadrul Targului de carte Bookfest, sa aducem un omagiu celei care a fost Irina Mavrodin, poeta, eseista, traducatoare si prof. univ. dr.
Iau parte scriitori, traducatori, profesori universitari, prieteni si discipoli ai acestei mari doamne a culturii romane.
...citeşte mai mult

De la carti de memorialistica, cum sunt: Vedere din Parfumerie ori Fereastra de la Venetia, ori carti pentru copii: Semnul de iarba, Povestiri despre prietenii mei (publicata si in limba engleza, sub titlul sub titlul "Missy and My Other Friends"), toate poarta aceeasi semnatura, cea a inconfundabilei Silvia Kerim.

A fost rasplatita cu premiile Uniunii Scriitorilor, cu "Premiul special al Presedintelui" UNITER si a fost nominalizata de catre Ministerul Culturii pentru "Premiul National la categoria ARTE". Detine Ordinul "Meritul Cultural - in grad de Cavaler" acordat de presedintele Romaniei in anul (2004). A fost declarata "Femeia anului 2004", titlu acordat de American Biographical Institute.

Consiliul Internaţional al Cărţii pentru copii şi tineret (IBBY) a nominalizat-o pentru premiul Hans Christian Andersen pe anul 2012. 

Pe 31 mai, in cadrul Salonului International de Carte Bookfest, la standul editurilor Aramis si Minerva, veti avea bucuria de a o reintalni pe Silvia Kerim si cartile sale.

...citeşte mai mult

In perioada 16-20 mai, Editurile Aramis si Minerva sunt prezente la targul de carte Kilipirim, care se desfasoara la Galeria Dalles. La standul nostru veti gasi aproape 200 de titluri, dintre care unele la preturi incredibile: 1 leu sau 5 lei. Avem reduceri intre 30% si 70% , dar si o oferta speciala: la orice 5 carti cumparate, a 6-a este gratis.

Program de vizitare: 10-20.

...citeşte mai mult

buton_facebook.jpg

planificari_gr.jpg

megapress.ro tribunainvatamantului.ro edituraminerva.ro ludoteca-aramis.ro
© 2006 - 2020 Editura Aramis
Magazin virtual creat de Vital Soft

Caut in catalog...