logo Impreuna pentru educatia ta
vezi coşulblogcomandă romanaenglish
 căutare avansată
librarie virtuala Acasă Cărţi noi În curs de apariţie Joburi Autori Despre livrare Contact Hartă site
Categorii

Ultimele ştiri

 Editura Aramis va asteapta la Targul de Carte Gaudeamus, care va avea loc in perioada 18-22 noiembrie 2010 la Complexul Expozitional Romexpo. Prezenta cu aproape 200 de titluri, dintre care multe noutati editoriale, adresate diverselor varste, editura Aramis a pregatit vizitatorilor standului mai multe oferte speciale: pachete cadou, preturi promotionale, intalniri cu autorii, momente deosbite in cadrul lansarilor si multe alte surprize.
...citeşte mai mult
Simpozionul International EXPERIENTE DIDACTICE SI PSIHOPEDAGOGICE DE SUCCES, editia din aprilie 2010, a recompensat proiectul Aramis Cum sa fac un teatru de papusi, cu premiul I pentru calitate in educatie. Proiectul face parte din seria PracticOPTIONAL...
 
...citeşte mai mult
In spiritul noilor proiecte ale Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, privind dezvoltarea competentelor cheie ca premisa a incluziunii sociale, Editura Aramis va propune o revolutionara serie - Practic-optional • Afterschool -, prin ale carei titluri se urmareste optima implementare a urmatoarelor idealuri:
Articol scris de Alina Pertea - 10.02.2010
...citeşte mai mult

Editura ARAMIS propune cititorilor ei fideli si in anul 2010 surprize dintre cele mai placute: serii noi de carti - din spectre editoriale diversificate, dar si intalniri cu publicul la toate targurile nationale de carte si la alte evenimente culturale specifice.

Vom continua cu acelasi devotament profesiunea calitatii pe care ne-am asumat-o de aproape doua decenii si va asiguram ca vom fi in continuare aliatii dumneavoastra de nadejde in demersul educarii si auto-educarii pe care il doriti concretizat.

...citeşte mai mult

Targurile de carte reprezinta intotdeauna un moment propice, deopotriva pentru editurile dornice sa isi prezinte cele mai recente aparitii, dar si pentru publicul avid de noi evenimente culturale. Editura Aramis participa constant la evenimentele de acest gen, primind inca de la infiintare, in fiecare an, multiple distinctii pentru ireprosabila prezenta.

...citeşte mai mult

Lansarea colectiei TU SI COPILUL TAU in cadrul Targului International de Carte GAUDEAMUS va fi onorata de prezenta minunatei doamne a culturii romanesti, MARGARETA PASLARU.

...citeşte mai mult

Editura Aramis a fost invitata de Primaria orasului Sinaia si de Gradinita step-by-step "Floare de Colt", din acelasi oras, la evenimentul prilejuit de lansarea seriei "Iata cat de multe stiu" - fise de evaluare interdisciplinara pentru prescolari. Participantii - copii, parinti si bunici deopotriva - si-au manifestat interesul pentru recentele noastre aparitii editoriale aduse in atentia publicului de redactorul-sef.

...citeşte mai mult

planificari_gr.jpg

seturi-combo.jpg

catalog2018-19.gif

megapress.ro tribunainvatamantului.ro edituraminerva.ro ludoteca-aramis.ro
© 2006 - 2018 Editura Aramis
Magazin virtual creat de Vital Soft

Caut in catalog...