logo Impreuna pentru educatia ta
vezi coşulblogcomandă romanaenglish
 căutare avansată
librarie virtuala Acasă Cărţi noi În curs de apariţie Joburi Autori Despre livrare Contact Hartă site
Categorii

Ultimele ştiri

Joi, 9 februarie 2012, ora 11,00, la Scoala nr.64 "Ferdinand I", va avea loc inaugurarea CENTRULUI DE RESURSE PENTRU ELEVI SI PARINTI.
Printre invitati se numara: Horia Garbea - presedinte ASB, scriitor; Gabriela Szabo - Vicepresedintele Federatiei Romane de Atletism; Tudor Octavian - jurnalist; Lector Univ. Dr. Lygia Alexandrescu; Doctor in Stiinte Medicale, medic primar endocrinolog Virgiliu Stroescu.

Ca partener al evenimentului, Editura Aramis si Dr Lygia Alexandrescu vor lansa cartea "Cum sa ne hranim sanatos", primul manual de nutritie editat de Editura Aramis si avizat de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

...citeşte mai mult

Avem placerea sa va invitam la un dublu eveniment - lansare de carte si conferinta de presa -, organizat de Societatea Romana de Educatie Nutritionala si Editura Aramis.

 

Autoarea, medicul nutritionist Lygia Alexandrescu, alaturi de invitatii dansei, va vorbi despre cartea lansata - suportul pentru discipline optionale "Cum sa ne hranim sanatos", clasa a IV-a, aparuta la Editura Aramis.

 

...citeşte mai mult
"Pe taramul nemuritor al poveştilor şi al imaginaţiei" - articol aparut in Cotidianul.ro.
...citeşte mai mult

Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copii-FONPC şi partenerii săi au deosebita plăcere să vă invite pe data de 9 Decembrie 2011-in intervalul orar 18.30-21.30 la Gala de Decernare a Premiului pentru Drepturile Copilului care va avea loc la Teatrul Metropolis (strada Mihai Eminescu, nr. 89, sector 2, Bucureşti).

În cadrul acestui proiect se va acorda, pentru prima dată în România, Premiul Drepturile Copilului unei persoane care a militat pentru drepturile copilului, care a luptat pentru respectarea acestora şi a contribuit la schimbarea vieţii copiilor. Premiul Drepturilor Copilului este o formă de recunoaştere publică a importanţei şi a valorii rezultatelor activităţilor derulare de către câştigător prin oferirea atât a unui trofeu „Drepturile Copilului” cât şi a unui premiu în valoare de 1000 de euro.
...citeşte mai mult
Editura Aramis va asteapta la Targul International Gaudeamus, care va avea loc in perioada 23-27 noiembrie 2011 la Complexul Expozitional Romexpo. Prezenta cu aproape 200 de titluri, dintre care multe noutati editoriale, adresate diverselor varste, editura a pregatit vizitatorilor standului mai multe oferte speciale marca Aramis: pachete cadou, preturi promotionale, intalniri cu autorii, momente deosebite in cadrul lansarilor si multe alte surprize.
...citeşte mai mult
ActivitatiCopii si TT cu Aniela - 20 august - Bucuresti - Centrul "Chemarea Sufletului"- ora 11 - o sansa rara de a ne vedea fata in fata!!!
...citeşte mai mult
Colectia "Tu si copilul tau" de la Editura Aramis, in revista Click;
"Puneti sub brad carti pentru cei mici"- Cotidianul, 16.12.2010;
"Sa intelegem autismul" - recenzie in SantatateaTV;
"Sa intelegem autismul" - informare in Click pentru femei
...citeşte mai mult
Editura Aramis va invita vineri, 3 iunie 2011, ora 17:00 la lansarea cartii "Alfabetul-cheia tainelor lumii". Evenimentul se va desfasura la Palatul Copiilor in prezenta autoarei Aurora Georgescu si a editorului. Va asteptam!
Articol scris de Teodora Tomes - 30.05.2011
...citeşte mai mult
Vineri 10 decembrie 2010, la Palatul National al Copiilor a avut loc concertul "Speranta de Craciun", avand ca scop strangerea de fonduri pentru copiii internati la Spitalele Fundeni si V.Gomoiu.
...citeşte mai mult
Luni, 13 decembrie 2010 la Palatul Parlamentului, in Sala "Constantin Brancusi", a avut loc concertul caritabil "Flori de iarna". Evenimentul a fost organizat de catre Fundatia Internationala pentru Copil si Familie, pentru copii care provin din institutii de protectie sociala de stat din Bucuresti sau din familii defavorizate din mediul rural din apropierea capitalei.
Alaturi de cele cateva mari companii care au oferit cadouri, Editura Aramis si-a facut remarcata prezenta oferind carti pentru copii.
...citeşte mai mult

planificari_gr.jpg

seturi-combo.jpg

catalog2018-19.gif

megapress.ro tribunainvatamantului.ro edituraminerva.ro ludoteca-aramis.ro
© 2006 - 2018 Editura Aramis
Magazin virtual creat de Vital Soft

Caut in catalog...