logo Impreuna pentru educatia ta
see cartblogorder romanaenglish
 advanced search
librarie virtuala Home New books Soon in print About us Authors About delivery Contact Sitemap
afis-calatoriile-biancai.gif

Categories

About us

POVESTEA EDITURII

Fondata in 1991, Editura Aramis constituie, de multa vreme, o prezenta semnificativa pe piata cartii din Romania. Beneficiind de aportul unor colective valoroase de autori, si de serviciile tipografiei proprii, editura si-a castigat un prestigiu incontestabil in ceea ce priveste urmatoarele categorii de publicatii: 
-manuale scolare 
-caiete 
-indrumare pentru educatoare 
-culegeri 
-materiale didactice pentru invatatori si profesori -jocuri didactice 
-reviste pentru copii 

Aramis s-a ancorat, chiar de la infiintare, in realitatile invatamantului romanesc, oferind cititorilor sai o alternativa de esenta in ceea ce priveste rezolvarea problemelor generate de sinuoasa re-intemeiere a invatamantului romanesc. Cunoasterea indeaproape a caracteristicilor segmentului de populatie caruia i se adreseaza editiile publicate, experienta colectivelor de autori, atenta prospectare a pietei, profesionalismul celor implicati in editarea si tiparirea lucrarilor editurii au determinat de la un an la altul, o crestere semnificativa a numarului si tirajelor titlurilor tiparite in cadrul tipografiei proprii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editura Aramis, de 25 de ani leader pe piata manualelor si auxiliarelor scolare, angajeaza reprezentant de vanzari pe judet. Cartile si caietele Aramis sunt extrem de solicitate in toate scolile si gradinitele din tara, din sate si orase, avand preturi extrem de accesibile.

 

Devenind reprezentantul nostru de vanzari poti castiga sume considerabile atat in campania scolara cat si pe tot parcursul anului datorita portofoliului nostru diversificat (volum vanzarea anuala de peste 150.000 – 250.000 lei/ judet, cu comision negociabil in functie de performanta - 30%- 40%).

 

Conditii necesare:

-              Cunoștințe și aptitudini de vânzări directe (carte scolara si pentru gradinite) - experienta minim 1 an

-              Permis de conducere categ. B

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-              Abilitati de comunicare si negociere

-              Experiența în vânzarea de materiale educaționale – constituie avantaj;

Căutăm agenti de vanzari seriosi, care detin o societate comerciala (microintreprindere, PFA, SRL etc), cu bonitate, si care au poibilitate logistica de a asigura vanzarile in tot judetul si, eventual,

in judetele limitrofe.

 

Trimiteti CV-ul la agent@edituraaramis.ro cu mentiunea „Pentru agent vanzari Aramis”.

Telefon: 0740-223.223      

banner-mega-reduceri-1.jpg

40reduceri.jpg
© 2006 - 2022 Editura Aramis
Magazin virtual creat de Vital Soft

Caut in catalog...