logo Impreuna pentru educatia ta
vezi coşulblogcomandă romanaenglish
 căutare avansată
librarie virtuala Acasă Cărţi noi În curs de apariţie Joburi Autori Despre livrare Contact Hartă site

planificari2019.jpg

planificari_gr.jpg

seturi-combo.jpg

rechizite.jpg

Catalogul de gradinita

catalog_gradinita2019.gif

reduceri.jpg

Categorii

Auxiliare scolare / Clasa a IV-a

Caiet de lecturi recomandate cls. a IV-a, editia a II-a

Caiet de lecturi recomandate cls. a IV-a, editia a II-a
Autor: Maria Vantu
ISBN: 978-606-009-146-2
Cod Aramis: A1591
Editura: Aramis
Anul: 2019
Pagini: 80
Format: 210x290
Categoria: Clasa a IV-a
Disponibilitate: - in stoc
Preţ:
12,99  lei 7,79  lei
Oferta este valabilă până la 30.04.2020
adauga in cos

Aprobat OMEN Nr.3530 din 04.04.2018


Se știe că imaginația unui copil poate fi ușor pusă în mișcare, iar acest lucru a fost punctul de plecare pentru selecția textelor cuprinse între copertele prezentului caiet de lecturi. Mai mult, aventurile și călătoriile pe care micul cititor le trăiește și le face prin intermediul celor citite se transformă în experiențe de neuitat. De aceea, sperăm ca drumul prin minunata lume a poveștilor să le facă placere și să le fie util nu numai elevilor, ci și dascălilor și părinților.
Caietul de lecturi recomandate le propune elevilor de clasa a IV-a, în cele aproape treizeci de texte din literatura română și literatura universală, teme și genuri literare diverse. În cuprins se regăsesc texte cunoscute, dar și inedite, texte mai vechi, dar și mai noi, cărora li se adaugă exerciții și jocuri educative și recreative.
Ionel Teodoreanu (La Medeleni), Mircea Sântimbreanu (Un șmecher la lecție), Marin Sorescu (Scamatorii, scamatorii, scamatorii), Hector Malot (Singur pe lume) sau Michael Bond (Un urs pe nume Paddington) deschid caietul în grupajul de texte intitulat Copilul și copilăria.
Poezia anotimpurilor este prezentă prin Vasile Alecsandri (Sfârșit de toamnă), George Topîrceanu (La Paști), George Coșbuc (Concertul primăverii) și Nicolae Labiș (Fulg).
Pe prietenii noștri necuvântători ni-i aduc în prim-plan Emil Gârleanu (Frunza, Fricosul), Ioan Alexandru Brătescu Voinești (Puiul) și Ana Blandiana (Într o zi pe când lucram).
Cu Vladimir Colin (Povestea ceasului cu inimă), Petre Dulfu (Isprăvile lui Păcală – Moștenirea) și Călin Gruia (Izvorul fermecat) pășim în lumea basmelor și a poveștilor.
Fabula, povestirea istorică, legenda, aventura și călătoriile sunt și ele prezente în oferta noastră de lecturi. Autori precum La Fontaine (Corbul și vulpea, Greierele și furnica), Petru Demetru Popescu (Mândricel), Daniel Defoe (Robinson Crusoe), Mark Twain (Aventurile lui Tom Sawyer), Antoine de Saint Exupéry (Micul prinț), Kate DiCamillo (Miraculoasa călătorie a lui Edward Tulane), Alexandru Mitru (Legendele Olimpului – Războiul troian) şi Eugen Ionescu (Legenda romanițelor) încheie excursia noastră literară.

Titluri de acelaşi autor

Caiet de lecturi recomandate, clasa a II-a
Caiet de lecturi recomandate, clasa a II-a
12,99  lei 7,79  lei
Caiet de lecturi recomandate cls. a III-a , ed. a II-a
Caiet de lecturi recomandate cls. a III-a , ed. a II-a
12,99  lei 7,79  lei
Caiet de lecturi recomandate, clasa I
Caiet de lecturi recomandate, clasa I
12,99  lei 7,79  lei

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. comenteaza
megapress.ro tribunainvatamantului.ro edituraminerva.ro ludoteca-aramis.ro
© 2006 - 2020 Editura Aramis
Magazin virtual creat de Vital Soft

Caut in catalog...