logo Impreuna pentru educatia ta
vezi coşulblogcomandă romanaenglish
 căutare avansată
librarie virtuala Acasă Cărţi noi În curs de apariţie Joburi Autori Despre livrare Contact Hartă site
Categorii

Bookfest 2012 - Sesiune de autografe Silvia Kerim

afis-kerim-bookfest-2012.jpg

De la carti de memorialistica, cum sunt: Vedere din Parfumerie ori Fereastra de la Venetia, ori carti pentru copii: Semnul de iarba, Povestiri despre prietenii mei (publicata si in limba engleza, sub titlul sub titlul "Missy and My Other Friends"), toate poarta aceeasi semnatura, cea a inconfundabilei Silvia Kerim.

A fost rasplatita cu premiile Uniunii Scriitorilor, cu "Premiul special al Presedintelui" UNITER si a fost nominalizata de catre Ministerul Culturii pentru "Premiul National la categoria ARTE". Detine Ordinul "Meritul Cultural - in grad de Cavaler" acordat de presedintele Romaniei in anul (2004). A fost declarata "Femeia anului 2004", titlu acordat de American Biographical Institute.

Consiliul Internaţional al Cărţii pentru copii şi tineret (IBBY) a nominalizat-o pentru premiul Hans Christian Andersen pe anul 2012.

Pe 31 mai, in cadrul Salonului International de Carte Bookfest, la standul editurilor Aramis si Minerva, veti avea bucuria de a o reintalni pe Silvia Kerim si cartile sale.


29.05.2012
planificari.jpg

planificari_gr.jpg

seturi-combo.jpg

rechizite.jpg

catalog2018-19.gif

megapress.ro tribunainvatamantului.ro edituraminerva.ro ludoteca-aramis.ro
© 2006 - 2019 Editura Aramis
Magazin virtual creat de Vital Soft

Caut in catalog...